Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ιδιότητες του Μαχητή-Αποφασιστηκότητα


  Ας αρχίσουμε με τις ιδιότητες που πρέπει να υιοθετήσουμε για την μάχη.
Πρώτη ιδιότητα: αποφασιστικότητα…
Χμμμ… νομίζεις πως αυτή η λέξη πρέπει να είναι συνώνυμη του θάρρους; ΛΑΘΟΣ! Θαρραλέος λέγεσαι όταν ρίχτεις στην μάχη και όχι όταν αποφασίσεις πως πρέπει να παλέψεις. Είναι όμως επίσης σοβαρή και μεγάλη λέξη όπως το θάρρος, από εδώ θα αρχίσουν όλα αυτή είναι η στιγμή που θα ζυγίσεις τα πράγματα , θα δεις τι είσαι τι θες να γίνεις τι θες να χάσεις, αλλά επειδή θέλουμε νικητές θα δώσουμε περισσότερη σημασία σε αυτό που θα κερδίσεις.
    Βασική προϋπόθεση για να αποκτήσεις αυτή την ιδιότητα είναι να σταματήσεις την μαλακία: "δεν ξέρω τι θέλω!" Φυσικά και ξέρεις τι θες κουκλίτσα μου! Να είσαι ευτυχισμένη,ευτυχισμένη και δυνατή.Για να το κάνεις αυτό πρέπει να πάρεις μια απόφαση! Άλλα φυσικά πρέπει να πάρεις την σωστή απόφαση,πως θα την αναγνωρίσεις; Με την λογική! Για παράδειγμα: δεν θέλω να κάνω σχέση επειδή πληγώνομαι… Αλλά είναι κάποιος που βλέπω την διαφορετικότητα του. Βλέπω πως είναι μοναδικός, ξεχωρίζει και προσπαθεί. Δεν μπορώ όμως να κάνω  κάτι γιατί κλειδώνομαι στο ”δεν ξέρω τι θέλω” . Μπράβο βούρλο, μόλις έχασες την ευκαιρία να γίνεις ευτυχισμένη .. κοπέλα  μου είσαι βλαμμένη;;;; Βρίσκεις κάτι το ξεχωριστό και δεν το αρπάζεις από τα μαλλιά να το σύρεις στην  σπηλιά σου; Που είναι τα ζωώδη ένστικτα σου::
    Λογική λοιπον… Στιριζεται σε πραγματικά γεγονότα και όχι σε στατιστικές. Μην μου πει κανένας μαλάκας ότι οι στατιστικές στηρίζονται στην λογική..η στατιστική λέει πως ένας παίκτης έχει ποσοστό επιτυχίας δυο γκολ ανα ματς, αυτό σημαίνει πως σήμερα που έμαθε πως η γυναίκα του τον κερατώνει ότι θα βάλει δυο γκολ; ΟΧΙ! Πως κατέληξα από τις ιδιότητες του πολεμιστή να σας αναλύω την στατιστική anyway........!
    Λογική είπαμε το πρώτο συστατικό της σωστής απόφασης.
    Το δεύτερο που και θέλει περισσότερη προσοχή είναι το ένστικτο, προσοχή χρησιμοποιείστε το όταν ξέρετε να αναγνωρίζεται τα “σημάδια” που σας το προκαλούν, αν όχι διαβάστε τον αλχημιστή του P.Coelho  γιατί είναι και ο αρμόδιος....
     Μαλακα μου οκ το καταλαβαίνω με τις γκόμενες δεν τα πας καλά και το κέρατο σου έχει γίνει συνήθεια. Αλλά ρε πουλάκι,μου βγαίνεις έξω και βλέπεις μια τύπισσα η οποία σου ξυπνάει το ένστικτο του Ρωμαίο και Κ. Γκουσγκούνη ταυτόχρονα ( γκόμενα σκάσε εσύ!!!  Με εγκεφαλική καυλα ή γκαυλα για τους φίλους Θεσσαλονικείς)γιατί δεν πας να της μιλήσεις; Την απόρριψη, δεν την φοβάσαι… φοβάσαι όμως μήπως σε κερατώσει και αυτή και πέσεις στα πατώματα. Αν μαλακα μου τις προηγούμενες γκόμενες σου τις είχες επιλέξει έτσι, από ένστικτο, δεν θα ήσουν τόσο κερατάς. ( εντάξει και αν δεν ήσουν τόσο μαλακας) Σήκω λοιπόν χαλβά και μίλησε της πριν χαθεί και δεν την ξανά δεις!
      Λογική και ένστικτο λοιπόν, μας δίνουν την σωστή απόφαση. Απόφαση για να ξεκινήσουμε επανάσταση και όχι από τον καναπέ μας αυτή την φορά. Θα κλείσω πάλι με ένα τραγούδι see you next time!

                                                                                                             Ευχαριστώ την Ειρήνη που ήταν πλάι μου στις μάχες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου